درباره نشریه

نشریۀ «مطالعات اقتصاد سیاسی بین‌الملل» به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط منتشر می‌شود. این نشریۀ علمی دسترسی آزاد است که زمینه انتشار مقالات علمی، پژوهشی، و مروری در حوزه‌های مختلف اقتصاد سیاسی بین‌الملل، ایران و منطقه خاورمیانه را فراهم می‌نماید. نشریه «مطالعات اقتصاد سیاسی بین‌الملل» به صورت دو فصلنامه و با صاحب امتیازی دانشگاه رازی و مدیر مسئولی و سردبیری دکتر فرهاد دانش‌نیا منتشر می‌شود. این نشریه به استناد مجوز شماره 3/18/193859/ مورخ 1397/08/09 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حائز درجه علمی-پژوهشی شده است. از پژوهشگران و فرهیختگان حوزه و دانشگاه دعوت می‌شود با ارسال مقالات ارزشمند خود در زمینه‌های زیر، مقدمات گفتگو و تضارب آراء جهت شکل‌گیری اجتماع علمی، مشارکت در  تکوین علم و تببین مسائل ملی و بین المللی از زوایه اقتصاد سیاسی را فراهم نمایند. برخی از موضوعات و محورهای پیشنهادی این نشریه عبارتند از:

- مفاهیم، نظریه‌ها و روش‌شناسی اقتصاد سیاسی

- جهانی شدن

- منطقه‌گرایی

- اقتصاد سیاسی ایران

- اقتصاد سیاسی شهری

- مسائل اقتصاد سیاسی داخلی و جهانی

-  الزامات تمدن‌سازی از منظر اقتصاد سیاسی

- توسعه پایدار

- روابط شمال/ جنوب

- دولت در اقتصاد سیاسی جهانی

- سازمان‌های بین المللی

- اقتصاد سیاسی انرژی

- دیپلماسی اقتصادی

- تکنولوژی و توسعه در اقتصاد سیاسی جهانی

- اقتصاد سیاسی محیط زیست

- اقتصاد سیاسی جنگ و مداخله.

ویژگی‌های برجسته مجله

- مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی ملی و بین‌المللی نمایه‌سازی می‌شود.

- مجله از ضریب استنادی و ضریب تأثیر بالایی برخوردار است.

- مجله داوری تخصصی و همترازخوانی به صورت دو سر کور و گمنام می‌شود.

- نویسنده ظرف 2-4 ماه از ارسال مقاله، اعلان پذیرش یا رد آن را دریافت می‌کند.

- مقاله‌های پذیرفته شده خیلی زود به صورت دسترسی آزاد منتشر می‌شوند.

- کلیه نویسندگان نسخه‌ای از گواهی و نامه پذیرش مقاله را دریافت می‌کنند.

- کلیه مقاله‌های پذیرفته شده در قالب پی.دی.اف. قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند.

- مجله پشتوانه سازمانی و آرشیو کامل مقاله‌‌ها را دارد.

- هیئت تحریریه مشهور دارد.

- مجله از شمار خوانندگان خیلی خوبی برخوردار است و جزو مجله‌های طراز اول حوزۀ اقتصاد سیاسی در ایران است.

- به نامه‌های نویسندگان ظرف 48 ساعت پاسخ داده می‌شود.

اطلاعات کتابشناختی مجله

عنوان فارسی مجله

مطالعات اقتصاد سیاسی بین‌الملل

عنوان انگلیسی مجله

International Political Economy Studies

عنوان تحت‌اللفظی مجله

Muṭāli̒āt-i iqtiṣād-i siyāsī-i biyn/al- milal

شاپا چاپی (ISSN)

شاپا چاپی: 3602 - 2383

شاپا الکترونیکی: x587 - 2676

حوزه موضوعی مجله

اقتصاد سیاسی.

اقتصاد سیاسی بین‌الملل.

اقتصاد سیاسی ایران و خاورمیانه.

زبان

فارسی (به همراه عنوان، مآخذ و چکیده انگلیسی مبسوط برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

مدت زمان بررسی اولیه مقاله

حداکثر ۱۰ روز

مدت زمان داوری

حداکثر سه تا چهارماه؛ میانگین 8 هفته.

درصد پذیرش

کمتر از بیست درصد

شماره رده‌بندی کنگره (LC)

1359 HF

شماره رده‌بندی دیویی (DDC)

شماره OCLC

نوع ماده

پیایند (ادواری)

نوع دسترسی

دسترسی آزاد، عمومی

نوع مجوز انتشار

CC-BY-NC

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به نشریۀ «مطالعات اقتصاد سیاسی بین‌الملل» با استفاده از نرم‌افزارهای همانندجو ایرانداک و سمیم‌نور و نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی iThenticate چک می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

نوع انتشار (هزینه‌های داوری و هزینه‌های چاپ و انتشار)

دسترسی آزاد

هزینۀ بررسی اولیه برای ایرانیان:  50 هزار تومان.

هزینه چاپ و نشر: 250 هزار تومان.

نوع دسترسی به مقالات

دسترسی آزاد و رایگان (تمام‌متن)

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق حق‌مؤلف

نویسندگان دارندۀ حق‌مؤلف مقالۀ خود بدون محدودیت هستند. نویسنده کنترل کاملی بر اثر علمی خود دارد (به عنوان مثال، حق استفاده مجدد، توزیع، انتشار مجدد و غیره را حفظ می‌کند).

منبع درآمد مجله

پشتیبانی سازمان مادر، کمک‌های مالی خیریه

توصیف

بیانیه دسترسی آزاد

دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان ناشر مجله «مطالعات اقتصاد سیاسی بین‌الملل»، بیانیه دسترسی آزاد بوداپست را به طور کامل می‌پذیرد و از آن پیروی می‌کند. این مجله، یک نشریه ادواری کاملاً دسترسی آزاد است. به این معنا که تمامی مقاله‌ها پس از پذیرش (به صورت زودآیند) و پس از چاپ (به صورت دسترسی آزاد و رایگان) بلافاصله از طریق اینترنت در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد. استفاده، توزیع و به‌اشتراک‌گذاری مقاله در هر رسانه، شبکه و وبگاهی مجاز است، مشروط بر اینکه به نویسنده و مجله به درستی استناد و ارجاع داده شود. مزایای دسترسی آزاد برای نویسندگان عبارتند از:

- حفظ حق‌مؤلف توسط نویسندگان مقاله؛

- دسترسی رایگان و آزاد برای کلیه خوانندگان و کاربران در سراسر جهان؛

- افزایش دسترس‌پذیری، رؤیت‌پذیری، مشاهده‌پذیری و خوانایی مقاله‌ها؛

- افزایش استناد به مقاله‌ها؛

- فقدان محدودیت مکانی برای دسترسی؛ و

- انتشار سریع و به‌موقع.

رضایت آگاهانه مشارکت‌کنندگان در پژوهش

در نشریۀ «مطالعات اقتصاد سیاسی بین‌الملل»، کلیه مشارکت‌کنندگان در مطالعه و پژوهش موضوعات انسانی حق حفظ حریم خصوصی را دارند و پژوهشگران نباید بدون رضایت آگاهانه آن را نقض کنند. اطلاعات هویتی و شناسایی مشارکت‌کنندگان، مانند نام و نام خانوادگی، و غیره، نباید به صورت نوشتاری، عکس یا شجره‌نامه منتشر شود؛ مگر اینکه این اطلاعات برای مقاصد علمی ضروری باشد و مشارکت‌کنندگان (یا والدین یا سرپرست) رضایت آگاهانه کتبی برای انتشار را ارائه کرده باشند. رضایت‌نامه مشارکت‌کنندگان باید مطابق مقررات ملی یا قوانین محلی در دفتر مجله، در محل کار پژوهشگران یا در هر دو جا مکتوب، مضبوط و بایگانی شود.

آدرس وبگاه نشریه

رایانامه

ipes@razi.ac.ir

آدرس مکاتبه